Ny vecka

Då har Cityfesten gjort sitt för iår. Om jag ska sammanfatta helgen väldigt kort så är jag faktiskt riktigt nöjd med den.

Vår första utgång blev i Torsdags och det var då jag lyckades bli som mest odräglig och skulle även upp och jobba dagen efter. Sjukt sliten och en grymt jobbig dag efter kvällens bravader. Sedan kom det massa folk på besök både Fredag och Lördag! Tror aldrig våran lägenhet har varit så lortig och äcklig någonsin. Plus att dammsugarn vid namn "Bettan" som i vanliga fall suger som en Oxe svek mig i Söndags. Så vi får leva med grusigt och klibbigt golv i nån dag till tills någon vill ta tag i det hela. Jag är inte den tekniska personen precis ;)

Ännu en ny arbetsvecka framför sig. Känner mig inte alls motiverad till att jobba, men men...
Det ända jag har i  mina tankar just nu är min efterlängtade utlandsresa som kommer ske någon gång i Sep. Inte alls långt kvar men ändå känns det som en evighet!

Till helgen väntas yttligare festligheter. Men denna gång ska jag tillbringa min helg i Söderhamn på Strömmingsleken. Spännande och se hur helgen artar sig men förhoppningsvis blir det en trevlig sådan med tanke på alla goa partyprissar jag har i min omgivning. Blir iaf förluva hos Danne i Vågbro, skoj skoj! :)

Bara 20 min kvar av min arbetsdag. Sedan blir det gymmet och tvättstugan.
Och ev. en glass med Henke :)

Imorgon är en annan dag...

Sötis


Kommentarer
Postat av: sabina

vem är sötis? ;)

2007-08-17 @ 13:25:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0