Seg dag

Idag känns det verkligen som att man har lagt sig på dödsbedden. Tror inte jag varit såhär trött på länge. Blir nog sängen tidigt för Petra ikväll om jag ska lyckas bli människa igen! Men å andra sidan kan det vara värt att få vara döds trött ibland också :)

Måst dock erkänna att gårdagens inlägg inehöll för mycket snack och för lite verkstad. Hamnade varken på gymmet eller i tvättstugan. Skämms faktiskt lite med tanke på hur bra allt lät. Men ikväll ska jag faktiskt ta mig i kragen och knalla till gymmet med Amanda, faktiskt :) jag ljuger inte denna gång!

På Lördag bär det förmodligen av mot fjålträsk. Eller rättare sagt STOCKHOLM.
Och dessutom får jag spendera resan med Amanda. Ska bli riktigt skönt att få komma iväg, shoppa, hälsa på morbror och ev träffa en gammal Söderhamns kompis. Plus att det kanske blir en tur med morbrors jobbar båt som går genom Stockholms skärgård.  Myysigt!

På Fredag väntas en jobbintervju. Hoppas på det bästa. Behövs verkligen ett jobb direkt efter Telia så jag kan ta tag i körkortet någon gång! Men först ska jag vara arbetslös i en vecka ungefär och känna på hur det är att leva ;) Jobba står mig upp i halsen, blääääää!!


Näe men återigen till arbetet då! Snart helg :)

Tack&hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0