Torsdag

Ställde kl på 6 imorse för sjukanmälning, tror aldrig jag varit så trött i hela mitt liv som när klockan ringde, uscha! Sedan sov vi till halv 12 typ, eller burra klev upp tidigare för att göra sig klar för att ta tåget hem.
Har försökt fått tag på nån jävla Göran på ams idag ang. praktik men som vanligt är dom aldrig dääär. Sånna tillfällen blir man väldigt less. Ikväll funderar jag på att gå och träna lite, vore inte helt fel faktiskt. Och en solning ser jag att jag behöver också! Imorgon blir det först en intervju på Furuvik, sen min efterlängtade hemfärd till Söderhamn! Känner på mig att det kommer bli en toppen helg. Men jag ska som vanligt inte ta ut den i förskott för då blir det alltid katt skit av det hela. Så jag får nöja mig med en, "ok, helg" än så länge. Massor av festligheter och fint umgänge. Sånt gillar jag till tuusen faktiskt! :)

nä men lite mer musik och en promenad i det fina vädret kanske?


på återseende
/Petra

Nybliven bloggare

Hejhej.

Nu har man fixat sig en blogg också! :) Idag har jag och Burman spenderat största dagen i sängen, klev upp vid halv 1, fick panik för att vi typ sovit bort halva dagen. Så vi drog på oss kläderna, gjorde oss klara och käkade frulle. Sedan begav vi oss ut på staden och gjorde en massa ärenden. Shoppade lite också. :) Fick dock inte praktik där jag mest av allt ville vara, men men. Var upp en sväng på vuxenskolan (komvux) och hämtade lite ansökningar så blir det inte praktik eller annat jobb så får man nöja sig med plugg. Men det funkar det med, behöver trots allt plugga upp engelskan. Och gladast var jag igår när jag kom på vad jag ville bli när jag blir stor, jag ska försöka ta mig in på socionomlinjen, det tror jag skulle passa mig utmärkt faktiskt. Eller man vet ju inte förrens man kommit hela vägen dit, spännande!

nämen nu blir det en till promenad med burra, underbart!

/Petra

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0