091020

Det var ett tag sedan jag skrev något här men jag har inte haft så stor lust helt enkelt.

För att göra en lång historia kort... i fredags efter jobbet var jag och Henke bjuden hem till Carro och Christian. Vi gjorde tacos, drack lite och kikade på idol. Riktigt trevligt! På lördag morgon ringde klockan tidigt. Det var dags för jobb igen, mellan 9 och 14 så det var vell inte så farlig arbetstid ändå. Men gud så trött jag var! Jag är ingen morgonmänniska och jag kommer aldrig bli det heller!! Mot kvällningen kom Helena och Robert till oss. Vi gjorde planka, drack även lite denna kväll och spela spel. Vi spela TP hela kvällen, haha får aldrig nog! Det är ju så kul. Speciellt om det går bra för en vilket det gjort nu dom senaste gångerna! :D Jag som sög på TP i början.

Hmm... ja det var helgen det.

Jobbade igår och idag. Blir även jobb onsdag-fredag, sen är jag ledig i helgen. Älskar att vara ledig på helgerna! Sova, sova, sova!

På söndag lutar det åt att det blir Ikea igen med Carro och Christian. Jag och Henke har hittat lite grejer som vi måste köpa hem. Bland annat lite hyllor och lampor. Man hittar garanterat mycket mer när man väl är där nere. :)

Näe nu ska jag försöka få med min tv-spels nörd till pojkvän in till sovrummet och dra på en film. Godnatt!

Gissa om jag har haft en jobbig da

1adbe007be0fb1fb67b18586734913a8.png

Kolla varifrån!

Gissa om jag har haft en jobbig dag? Jag har varit så himla trött. Gick till och med hem på lunchen och tog en tupplur. Haha då är det riktigt illa! Efter jobbet blev vi bjuden hem till Robert och Helena på mat. Dom hade gjort hemmagjord pizza. Riktigt gott var det! Nu ska jag och Henke lägga oss i sängen och se på en film. Så godnatt säger jag nu! Jag ska hälsa godnatt från Elvis också. ;-)


091008

Har så tråkigt så jag tänkte skriva några rader här men då kom jag på, vad fan ska jag skriva då? Har inte hänt något speciellt idag förutom att jag har jobbat och sen fick vi främmande av Henkes mamma, mormor och hennes man. Blev lite fika o sånt. Fick jätte fina blommor också. TACK! Och super tack till Gunilla som hjälpte mig med lite städning här hemma.

Min arbetsdag har varit stressig. Blir inte förvånad om jag åker på magkatarr. Näe nu ska jag inte vara så negativ, det är ju kul att jobba men jag hatar när man måste klona sig själv. Känns nästan som att man är tillbaka till McDonald's då. Usch och fy!

Jag är ledig hela helgen iaf. Blir att måla och fixa inne i datorrummet och på lördag är vi bjuden på födelsedags fest hos Henkes pappa. Skojsigt! :) Skönt att vara ledig lite för till veckan väntas ganska så mycket jobb. Det gillas, speciellt när pengarna rullar in på kontot.

Lite sömn kanske. Finns inget bättre än att krypa ner under ett varmt och gosigt täcke! Natti natti!




GODNATT!

Jag är inte långt ifrån att somna nu. Sängen ropar nästan på mig! Måste ner i tvättstugan snart och hämta en stor hög med blöt tvätt också, suck! Men det kan nog bli svårt när Henke sitter och nördar framför tv spelet. Jag går knappast ner dit själv! :P Jag har nog hunnit att svimma av halvvägs. Ni som känner mig förstår nog vad jag menar. Jag är dörädd för mörker, speciellt den här tiden på dygnet!

Imorgon tog jag på mig några extra timmar. Skulle egentligen vart ledig men det handlar bara om 5 timmar. Mellan 11 och 16, så det är vell helt ok. Pengar behövs ju alltid! :) Lite surt bara, jag som hade tajmat in en perfekt hårdträningsdag och lite solning på det. Men icke sa nicke. Vi får ju främmande på kvällen också så det får bli en annan dag. :)

Näe nu ska jag försöka få med mig min nördiga pojkvän ner i tvättstugan sen blir det sängen direkt. Ni ska se honom, han är så söt när han koncentrerar sig! :) Aja, wish me good luck! ;)




Jag och min finaste! Nyår 08/09. Snart är vi där igen. :)

Mitt skohjärta klappar hårt!

Fyfan vad snygga skor jag har hittat! Hade jag massa pengar så skulle jag köpa allihop! Dessa underbaringar hittar ni på, www.vivistyle.se.







Nu blev det massa skor men jag föll för allihop! Inte helt omöjligt att man klickar hem ett par, eller fler. ;)

BUZZ!

Äntligen är nyaste Buzz med buzzers beställt!
Spelet kommer ut den 21 okt så jag får vänta ett tag till.


Ja vad ska man säga? Jag försöker

0-4b70ba95059f8ddbf2dc30948312c0a4.png

Kolla varifrån!

 

Ja vad ska man säga? Jag försöker bli seriös med träningen! Funkar jävligt bra! :-D

 


Helgen

Ja då var det måndag igen då. Fattar inte hur veckorna kan gå så snabbt? Helgen har varit riktigt trevlig iaf! I fredags skulle jag egentligen jobba till 20.15 men Erika var snäll och jobba några timmar ist för mig så jag fick gå hem redan kl 15. Riktigt skönt! När jag kom hem väntade jag in mamma, syrran och Henke. Drog sedan upp på E-center för att köpa målarfärg till data rummet. Vi bestämde oss för kakao och cafe latte. Kommer nog bli riktigt snyggt! När vi var klar på E-center blev nästa stopp Donken för att få i oss lite onyttigt, men gott var det! Mådde dock inte lika bra efteråt, fyfan vad ont i magen jag fick! Donken mat är inte lika bra för kroppen som det är gott har jag märkt. När vi kom hem tvätta jag bort sminket och bytte om. Hade förberett mig på en hemma kväll med älskling men riktigt så blev det inte. Carro och Thunberg ville att vi skulle komma förbi och se deras nya lägenhet och spela lite tv-spel så varför inte tänkte vi. Då var det bara att kladda på sig lite smink och byta om. Tror klockan blev närmare 5 på morgonen när vi tog en taxi hem, så trevligt hade vi! :) Somnade på soffan med älskling när vi kom hem och vaknade runt 7 på morgonen. Släpa oss in till sovrummet för att försöka somna om. Sov nästan bort hela lördagen. Det var riktigt välbehövligt måste jag säga! Bestämde oss för en hemma kväll med taco paj och skräckfilm. Filmen var dock riktigt dålig, inte alls som vi förväntat oss men pajen blev däremot riktigt god! Visste inte att vi hade så bra talang i köket faktiskt! ;) Kvällen var riktigt lugn och mysig vilket behövdes efter en arbetsvecka!

På söndan följde vi med Carro och Thunberg till Gävle. Dom skulle ner på Ikea så vi hakade på. Vi hittade lite små kraffs som tex. en pajform nu när vi är proffs på tacopaj, höhö! Drog sedan vidare till Media Markt där vi köpte TP till PS3. Nästa månad får det bli nyaste Buzz!! :D När vi kom hem blev vi bjuden på tv-spels/film kväll hos Carro ocH Thunberg. Vi spelade TP och Buzz som dom köpte. Riktigt kul! Sedan blev det en skräckis om sombies. Huua!

Idag blev det jobb igen. Skulle egentligen jobbat 16-20.15 men Erikas son hade spräckt trumhinnan så jag jobbade hennes pass mellan 9 och 18 ist. Sedan kom mamma hit så hjälpte jag henne med läxa och gjorde en ny mail/msn. :P Haha!

Det fick bli ett ganska så långt inlägg, hoppas ni inte somna mellan raderna! Jag har haft så kul i helgen så jag var bara tvungen att dela med mig! :) Nu funderar jag starkt på en dusch sen blir det nog sängen i skaplig tid. Har inte känt mig så pigg idag så det behövs nog lite sömn om jag ska orka leva och jobba!

Ha en trevlig kväll!

Jag och älskling gjorde en tacopaj

12ab92086c7020485d20ddba563aee86.png

Kolla varifrån!

Jag och älskling gjorde en tacopaj ikväll. Riktigt god blev den!


Elviiis


Tänkte berätta varför jag var så ledsen för några veckor sedan. Elvis försvann nämligen vid 18 tiden en lördags kväll. Han satt i buren och vi hade fönstret öppet. Buren var öppen lite för vi försökte få ut honom. Så fort Henke vände ryggen om så flög han ut. Jag var i köket då så Henke såg Elvis snabbt flyga ut genom fönstret. Han har aldrig varit sådär snabb förut och jag trodde inte att han kunde flyga så pass bra eftersom att han är vingklippt. Vi letade för fullt under kvällen men vi kunde inte hitta honom.

 

Jag ringde polisen och gjorde en anmälan lite senare. Sedan ringde dom upp mig på måndan när jag var på jobbet. Dom sa att dom hade en papegoja så det kunde inte vara någon annan än Elvis. Jag gick dit för att hämta honom på lunchen och visst var det Elvis allt. Dom hade låst in honom i en fyllecell. Haha! Så där satt han och tuggade på en brödbit. Tjejen som visade honom sa att dom hade haft en jävla cirkus där på morgonen och det kan jag tänka mig också. :-D Någon hade iaf hittat honom utanför en pizzeria en bit från oss. Så han måste ju vart väldigt hungrig. :-P Han hade alltså knallat nästan hela Kungsgatan och klarat sig. Helt otroligt! Tokstollen kanske bara ville ut och fönstershoppa lite. Haha! En patrull hade hämtat honom på söndan, antagligen hos dom som hade hittat honom.

 

Tur att det finns snälla människor! Vi har ju haft Elvis i typ17 år så det hade känts jobbigt att mista honom med tanke på att han har lärt sig att säga så mycket tokigt! :-) Bilden nedan är tagen samma dag som han kom hem. Gud vad vi skämde bort honom med godsaker!

 

3421895799f11fecec4ed43268940127.png








 


RSS 2.0