Nu har vi äntligen fått upp spegeln och hy...

dsc00647 (MMS)

Nu har vi äntligen fått upp spegeln och hyllan i badrummet. Det blev mycket snyggare än när vi hade det fula skåpet.


100509

Igår träffade jag Magnus Samuelsson på Kvantum! ;)Dessa väskor är två av mina favoriter just...

dsc00637 (MMS)

Dessa väskor är två av mina favoriter just nu! Jag är helt såld på nitar och allt vad det innebär!


Vi gör ett nytt försök!

Jag fick skapligt dåligt med kommentarer sist då jag undrade vilka som läser min blogg. Är det endast 3 st? Kom igen nuuu! :D


Sommarens måste!

Eftersom att bror är nere i Sthlm och jobbar med pappa så har jag gett honom ett uppdrag.

Han måste spana efter dessa cykelbyxor och köpa hem ett par till mig. :) Dom blir riktigt snygga under ett par jeansshorts i sommar då bara spetsen sticker fram. Urläckert! Eller vad säger ni? Dom finns hos Gina Tricot för endast 59:-Ikväll var svärmor hit en sväng och hälsad...

dsc00627 (MMS)

Ikväll var svärmor hit en sväng och hälsade på. Hon hade med sig denna lampa som Henke hade när han bodde hemma. Den passa riktigt bra inne i vardagsrummet till dom gråa panelgardinerna! :-)


Igår köpte jag ett nagellack som föll mig ...

dsc00626 (MMS)

Igår köpte jag ett nagellack som föll mig i smaken! Det kommer bli riktigt läckert i sommar när man är brun. :-) Jag älskar färger!


Goplutten min!

dsc00614 (MMS)

Goplutten min!


Jag älskar mina nya träningskläder! Idag h...

dsc00622 (MMS)

Jag älskar mina nya träningskläder! Idag har jag tränat axlar, bröst, triceps, mage och lite kondition på det. Sedan tog jag en lång och härlig promenad innan det blir dags att sova. Livet känns underbart när man är igång med träningen igen!


100501

Idag är det första maj och det betyder att mormor fyller år idag! Ringde nyss och gratta henne och både hon och Börje låg sjuka. Uscha stackrarna!

Gårdagen var riktigt trevlig. Först åkte vi till Henkes farmor o farmor för hans farmor fyllde år. Fikade lite sen åkte vi vidare till Henkes pappa. Där drog dom igång en majkasa och alla grannarna kom förbi. Det var riktigt mysigt! :) Sedan kom grannens dotter förbi och sa att det var fest hos dom så vi var där till 3 på natten kanske? Riktigt kul faktiskt! :) När det var slut festat så tog jag och älskling en promenad hem från Vågbro. Jag var inte ett dugg bakis idag så det gjorde nog susen med lite friskluft inatt. Jag har bara varit seg och trött hela dagen. Carro ringde vid 12 i förmiddags och fråga om jag skulle med henne och Carro flyckt till Bollnäs och käka på Max. Varför inte? Och ni anar inte hur gott det var med mat idag!! På väg till Bollnäs ringer älskling och säger att han vill ha Donken så jag köpte med mig det till han på vägen hem och lite annat gotta. Vaknade nyss på soffan båda två så nu blir det bara mys och TV resten av kvällen! :)

Lägger upp lite bilder från gårdagen så fort jag lagt in dom i datorn. Men det blir nog inte ikväll! :)

Nu blir det något att dricka och lägga sig framför TV:n. Ha en trevlig lördags kväll!

RSS 2.0