Onsdags mys

Igår efter jobbet blev det en snabb visit till Ikea med Kajsas föräldrar. Åt världens godaste mat också, kycklingfilé. Riktigt gott var det. Efter Ikea åkte vi hem till oss och greja lite. Sedan blev det håfärgning medans Kajsa drog ut på stan. Kring halv 10 ringde dom och frågade om vi inte skulle ta en utgång. Javisst blev det en utgång men rätt lugnt från min sida. Tog 2  shots på Jägarn sen drog vi vidare till Mingel och rökte vattenpipa. Riktigt mysigt uteställe :) Avrundade natten runt halv 1. Då blev det sängdags eftersom att jag skulle upp och jobba tidigt imorse.
 
Ikväll har jag inga direkta planer på schemat, funderar starkt på ett besök på gymmet eller en lååång promenad. Sen ev. leka med grabbarna och Kajsa. 

Nu återstår det bara 1 timme och 25 min till av min arbetsdag, yeees! 


Ciaoo!
 


Ny arbetsdag

Dagarna rullar fram med stormsteg. Det var inte igår man började jobba direkt, men så känns det ibland. Kan inte fatta att jag snart har varit på Telia i 2 mån. En arbetsvecka känns oftast som 2 dagar. Men inte klagar jag, då blir det helg fortare :)

Igår blev det lugna puckar efter jobbet. Tog en promenad och hyrde film med Kajsa sen fick vi fint besök runt 12 tiden inatt av 4 grabbar. Trevligt trevligt :) Blev lite film och annat skoj. Måste erkänna att Honey var skapligt bra, kanske värd att ses en gång till? :P

Återstår att se vad som händer ikväll. Ev. tranan eller besök av Johanna? Eller kanske nåt helt annat? Sånt som märks :)

Hoppas Amanda har det väldigt glassigt i Kreta, vilket jag är säker på att hon har. Får ta och leka lite direkt när du kommer hem gumman!

Funderar starkt på att besöka Söderhamn nån dag också. Händer inte allt för ofta nu för tiden. Kanske beror på att jag ääääääääälskar Gäääääävle :)

Nu blir det lite admin. Hoppas denna dag går snabbt. Annars kommer jag avlida med tanke på min sömnbrist. Haha

Tjarååå

Boulognerskogen

Gårdagen var väldigt mysig rakt igenom. Efter jobbet tog Jag, Kajsa, Micke och Bäver en promenad till boulognerskogen där vi mötte upp Max. Blev  först lite bollspel. Riktigt roligt faktiskt. Efter det gick vi vidare till bryggan där vi skulle bada, jag bangar ju som vanlgit. Men jag ska banne mig ta mitt första dopp snart, än är inte sommarn över. Kajsa fick sig ett mysigt dopp också. haha. Sedan drog vi hem till mig och Kajsa igen. Där blev det lite tv-spel med grabbsen. Synd att jag ägde er totalt. haha närå.

Imorse lyckades jag vakna 20 jävla min innan jag skulle börja. Och jag lyckades vara på plats 5 min innan också. Bra jobbat. Men jag får gå runt och se ut som skit hela dagen ist, inte  kul det heller. Tur att man ändå bara sitter inne hela dagen.

Ikväll är det eeeeeefterlängtade allsång på skansen. Får inte missa det denna gång. Ingen sommar utan allsång!
Återstår att se vad resten av kvällen har att erbjuda, kanske nån film och en promenad vore inte dåligt. Blir nog sängen rätt tidigt också. Men känner jag mig rätt så brukar det sluta åt andra hållet.  Tycker jag sover bra mkt ändå, men tydligen så hjälper inte det.

Imorgon kanske Johanna kommer på besök också , trevligt :)

Såhär lugna arbetsdagar borde det vara varje dag.
Bara 7 h och 40 min kvar :) hihi

Måndag igen

En ny arbetsvecka framför sig. Känner mig inte alls nå motiverad till att jobba . Kanon väder ute och en sjuhelsike träningsvärk. Fyfan.. Blev lite fotboll igår, först på söder sen drog vi till nynäs plan runt 1 inatt. Sprang nåt varv också, kanske därför man känner sig som 90 i kroppen idag, något otränad iaf. Ändring på det! Blir nog lite fotboll med ligan idag igen, kuul :)

Nu vill jag bara att den sista timmen ska gå snabbt så jag får komma hem nån gång. Vill ut i solen och hem till dom andra :) och lönen får också komma tkr ja! Då blir det lite nya plagg iaf.

Känns inte alls långt kvar tills det bär av mot Turkiet. Närmare bestämt 1 sep nån gång. Ska bli riktigt skönt. Ska även passsa på att sola då som jag tyvärr knappt hinner göra under sommarn. Känner mig riktigt blek, usch!




45 min kvar, yeeeeees :)


Fredag den 13:e

Gårdagen började väldigt misslyckat. Var nära på att sova över, kom till jobbet var inte alls sugen på att jobba. Kändes verkligen deprimerande att sitta i den där stolen i 8 jävla timmar. När klockan äntligen slog 16'15 så fick jag äntligen träffa Kajsa. Vi drog upp till posten för att hämta hennes jacka, och eftersom att jackan stod på mitt namn så fick jag ta hennes bankomat kort och hennes mobil där koden till jackan stod. Vilket inte var så bra. När vi väl skulle betala jackan så visade det sig att bankomat kortet inte fungerade. Det hade tydligen blivit avmagnitisetat av mobilen. Så vi fick gå upp till sjukhuset och se om det funkade att ta ut pengar där, men icke. Inte heller så att det gick att köpa med kortet på ngt annat ställe. Så efter många om och men så hittade jag koden till mitt handelsbanken kort och eftersom att Kajsas föräldrar också har handelsbanken så gick det fort att föra över pengar för annars hade Kajsa fått levt på noll och ingenting i helgen. Inte så kul kanske, men det ordnade sig till slut. Och jackan fick hon äntligen också :) Kvällen blev heller inte så lyckad, det ända som var bra var dock sällskapet och tv-spelet såklart. Annars var det ingen höjdare. Satt först här hemma och spelade lite tv-spel sedan drog jag, Bäver, Bullen och Jamie ut på stan medans Micke och Kajsa låg deckade ;) haha gulligt! Man ska nog inte ha så stora förväntningar på saker och ting. Lika bra att ta dagen som den kommer.

Jäva Fredag den 13:e.
Idag tar vi nya tag och hoppas att dagen/kvällen kan bli lite bra iaf :)



Imorgon är en annan dag

Äntligen helg

Nu var det verkligen längesen man kladdade i bloggen.

Den här dagen har varit efterlängtad ända sen i Måndags. Orkar verkligen inte en dag till på jobbet, men det är bara att bita ihop. Är ju trots allt "bara" 5-6 veckor kvar. Jippi. haha. Det blir iaf massa pengar och sen en utlandsresa på det. Så det är de värt. Sen har det inte vart nå riktigt sommarväder heller, så det spelar inte nån större roll att man jobbar då. Fattas bara att det blir strålande sol och 25-30+ nu när Burra får sommarlov, då vet ni ngn som blir stammis i solariet iaf :P

Igår fick jag äntligen leka lite med Amanda. Kul o träffa dig gumman, innan du drar till Kreta o allt. Duktiga var vi och tog ställning till att träna halv 12 på natten även om vi var dödströtta. Hoppade 500 hopp med hopprep och gjorde kanske 60 situps. Sen var jag ute och gick i 2 timmar för någon  dag sen, såå skönt! Nu jävlar ska det tränas minsann! Snart har man införskaffat sig ett gymkort också. Känner mig något stolt :)

Och till hösten hoppas jag på fotbollen igen, har aldrig saknat den så mkt som jag gjort på senaste tiden. Sjukt vad man kan sakna en sport så mkt. Så jag hoppas jag får in en fot någon stans och kan börja lattja igen! I värsta fall så får man vell spela hemma i ghettot med alla asyl ungar. Inte så dumt kanske!


Idag kommer min söta sambo hem igen. Sista dagen för henne på jobbet idag, lite avis är man :) men känner jag henne rätt så kommer hon bergis kliva upp när jag slutat jobbat om dagarna :P


Idag ser det ut att bli en bra kväll. Mys med Kajsa och ev några till :) Tänkte vara hemma hos oss innan sen dra ut på stan och kika lite. Kanske krogen till och med? Var ett tag sen man var ut på en krog. Dom senaste helgerna har det blivit massa privatfester och inte klagar jag :)

Näe nu ska jag ta vara på min admin tid så jag hinner med lite ärenden. Annars blir inte kunderna allt för glada på mig.

Take care!


RSS 2.0