Doktorn

Ja nu sitter jag här och väntar på att dom ska ringa upp mig så jag får komma upp på en undersökning. Åå så less jag blev när jag vaknade imorse och såg hur jag såg ut i spegeln. Utslagen och svullnaden är tio ggr värre idag, usch! Orkar inte en dag till med allt det här och dessutom vaknade jag med en svullen hals också, bläää för det!

Jag hoppas dom har ngn dunder medicin och ge mig för nu är det fan tredje gången på väldigt kort tid jag får komma till doktorn och jag hoppas det här blir den sista på väldigt länge. Jag har doktor skräck!!

Söndag igen...

Gårdags kvällen var kanske den bästa på länge. Fick träffa mina brudar och mysa med dom plus att det var massa trevliga grabbar där. Även om jag inte var pigg alls med alla utslag och svullnaden så finns det inget att klaga på. Vid halv elva-elva tiden tog vi taxin mot statt. Dock inte lika roligt där som på förluvan men så brukar det alltid vara. Men kul att få träffa lite folk iaf. Träffade även på Hanna i slutet av kvällen så nu har vi planerat att ses nån dag i veckan. Var hur längesen som helst jag umgicks med den bruden så det var verkligen på tiden nu att bestämma något. :)

Idag är det söndag igen och det känns som att det blir en väldigt lugn dag/kväll. Orkar inte ta tag i att göra något heller. Men en liten promenad ikväll är jag inte omöjlig till. Finns inget bättre att dra på mp3:n eller mobilen och drömma sig bort en stund. Väldigt skönt att få rensa tankarna lite. Det behövs ibland...

Imorgon är vi redan inne på fjärde veckan på utbildningen. Tiden går snabbt och det står inte på förrens det riktiga jobbet drar igång. Ska faktiskt bli skönt att tjäna pengar igen. Och gruppen jag umgås med fem dagar i veckan är så bra. Trivs otroligt bra i deras sällskap och ordet tråkigt finns inte. Den sjunde dec är vi bjuden på fest hem till Ronny, sen har vi planer på att göra något mer, typ bowla, Cinderella, gå ut och äta sen krogen eller åka gocart. Sen ska även grabbsen lussa för oss på lucia. Det blir svarta string, svart bh, lucia linne och ljuskrona som outfit. Då kommer jag sitta med kameran i högsta hugg iaf. Haha

Nu väntar tvätthögen sen tänkte jag joina soffan och tv:n en stund.

Hejdåå

Halloween

Idag är det Halloween och det betyder att det blir fest ikväll. Är nämligen bjuden hem till herr Andersson och fru Thörnqvist. Hur som helst så tror jag att det blir en mycket trevlig kväll. Efter allt festande i Vågbro så skulle jag tro att vi fortsätter på statt.

Men innan kvällen börjar så tänkte jag följa med familjen upp på parken och fira Kenneth som fyllt 40 år.

Dags att göra sig klar och dra på sig party-dräkten! yeeeeeeah


Ha en fortsatt trevlig Halloween allesammans!

Over and out


FREDAG, FINALLY!

Jag har väntat på den här dagen hela veckan lååång. Så skönt att det äntligen är helg. Slutade halv tolv idag till och med så jag var hemma nån gång efter tolv slaget. Hjälpte pappa lite med städningen sedan tog jag en lång promenad och slog en signal till Sandra också. Sedan tog jag och Ida en prommis upp till konsum för att köpa lite gotta till idol. Blev iaf popcorn för min del, tycker knappt att godis är gott längre! Väl hemma gjorde jag och pappa tacos. Alltid lika gott och det är verkligen Fredags mat för min del, mums!

Så nu väntar jag in veckans höjdar program, Idoooool :) Får sällskap av putte också, trevligt!

Ikväll kommer bror hem efter att ha varit i Stockholm i fem dagar. Dannes bil startade dock inte imorse så jag hoppas att bilen håller hela vägen hem! Vore sorgligt om dom typ skulle få fel på bilen i Uppsala eller nå.

Men nu hör jag att det är en BMW som står ute på gården och gasar, kan det vara dom tro? ;) haha

Nu ska jag göra nåt annat tror ja och svika dumburken för en stund.

Tjiiing

Trångt i kistan

Blev inget mys hos Angela igår, hon låg i 39 graders feber stackarn. Så jag och Micke gick och såg trångt i kistan på bio ist. Den var helt ok faktiskt. Fick mig ett gott skratt där ibland. Värd att se måste ja säga!

Ikväll blir det en lugn kväll så jag hinner friskna till tills på Lördag. Skulle vara riktigt surt om jag skulle få sitta hemma medans brudarna är ute i dimman. Men blir det inte bättre imorgon får jag vell ta och ringa farbror doktorn för yttligare ett besök. Det blir tredje gången jag är på en undersökning då på så kort tid. Konstigt att dom inte kan kolla upp problemet efter ett andra besök iaf. Och när man börjar skaka i armar och händer, se suddigt och känna sig allmänt trött och deprimerad så börjar man bli lite fundersam. Hoppas det hänger samman med utslagen eller medicinen. Hatar sjukhus och allt vad det heter.

Näe nog om det, till det lite roligare.
Imorgon går vi halvdag. Såååå underbart härligt. Kanske man kan ta en sväng ut till Söderala och hälsa på gammel farmor o gammel farfar. Var ett tag sen nu!

Nu ska jag ta på mig dojjorna och ta en prommis med Oliver.

Hej så länge

RSS 2.0