Nya favoriter!

God morgon!

Sovit gott? Det har iallafall jag gjort. Tack vare fläkten som vi hade på full snurr inne i sovrummet så kan man inte sova så mycket bättre i denna värme. Det är så jävla kvaft och varmt på nätterna så det är äckligt!

Om ett par timmar kommer det folk hit och hjälper oss med flytten och städningen. Det är så snällt av dom, det uppskattas verkligen!

Här kommer mina favoriter jag köpt nyligen som jag tänkte visa er:


                         

Tisdag 00.30

Har inte hunnit lagt mig än, är inte speciellt trött heller. Blir nog att jag och älskling kryper ner i sängen snart och slår på en film. Det blir en hård dag imorgon minst sagt. Lika bra att man är utvilad då.

 Godnatt!



Kärlek till dig underbara pojkvän!

Go kväller!

Idag var som sagt mamma hit och hjälpte mig att städa. Gick rätt snabbt och smärtfritt faktiskt. :P Efter det drog vi upp på Dollar och köpte lite nödvändiga saker sen blev det en sen lunch på  Wayne´s Coffee. Efter lunchen tog vi en titt på stan innan jag skulle iväg och jobba. Hittade en mjukisdress på JC. Fann den på barnavdelningen plus att den var på rea så det blev inte alls dyrt. Jobbade 4 timmar sen blev det donken med Helena, Robban och Henke efter att Robban och Henke hade kört lite grejer till nya lägenheten. Imorgon blir det mer städning och körning av saker. Skönt att vara ledig två dagar nu plus att Henke har tagit ut två lediga dagar. Det behövs verkligen mitt i flytten o allt.

Åhh va min minsta syster är så go. Hon skrev nyss till mig på msn:
- jag har en ny blogg också :) jag heter hundkatt.blogg.se
Haha ibland går det inte att hålla sig för skratt.


Nu ska jag sysselsätta mig med något annat. Vi hörs kanske imorgon om jag har tid. :)



En mycket dålig bild på min nya mjukisdress. Den är underbart skön! 

God morgon!

Vaknade för en stund sedan, hoppade in i duschen direkt och nu sitter jag här vid datorn framför en fläkt. Så jävla skönt! Om en stund kommer mamma hit och städar med mig. Hoppas vi får flytta in lite saker redan idag, vore toppen!

Idag jobbar jag kväll sen har jag två lediga dagar, underbart! :)

Dax att duka fram lite frukost kanske. Min mage skriker av hunger!




Mammsen <3

Jag är tillbaka i bloggvärlden

Nu har jag inte bloggat på ett tag och jag ska verkligen skärpa till mig. Händer ju att man tappar suget ibland och lessnar helt och hållet på att skriva men denna gång ska jag försöka bättra mig och inte få så långa glapp mellan inläggen.

Kanske berodde lite på att jag hade lessnat på min gamla header? Nu har iallafall Billy hjälpt mig med en ny som duger så länge. Jag behöver ingen super avancerad blogg. Huvudsaken den är enkel och stilren, passar mig bäst så! :) Tack till Billy iallafall som orkade hjälpa mig som inte har den blekaste aning om hur man gör.

Nu har jag och älskling precis lagt oss. Måste försöka sova snart för imorgon kommer mamma hit rätt tidigt och hjälper mig att städa i lägenheten. Vi ska ju vara ute i våran på onsdag så det är lite brådis nu. Ska bli underbart att flytta till en riktigt stor och fin lägenhet.

Näe nu säger jag godnatt!

RSS 2.0