3:e aug

Hej då Juli, hej Augusti!

Jahapp då återstår det bara ca 1 månad kvar av mitt vikariat. Sen är det sep och arbetslös som gäller, beronde på hur mycket jag engagerar mig i & söka nya jobb! Känner mig faktiskt lite stolt över mig själv att jag redan kanske har 3 nya jobb på gång. Så hoppas kan man :)

Måste säga att det hänt en hel del på senaste tiden. Både bra och dåliga saker. Träffat massor med nya människor och inte vilka människor som helst. Har inte besökt Söderhamn på 1 mån och där har vi en bra förklaring. Trivs väldigt bra i erat sällskap ska ni veta!

Förra Fredan tog jag och Burman en tripp till huvudstaden. Där spenderades en natt på hotell ute i Hägersten som morbror bjussa oss på :) Eftersom att morbrors kompis jobbade som kock på hotellet så fick vi gratis mat och massa goda drinkar av bartendern. Hamnade även bredvid mina konkurrenter vid bardisken, grrrr. haha. Slutade med att vi honkade på den ena med ut på Stureplan där vi kom in på VIP på en krog som heter White Room. Dock 21 år och vårdnad klädsel, helst skjorta och kavaj vilket inte stämde så bra in på oss. haha. Men riktigt flaschigt ställe måste jag säga. Sedan tog jag och Kajsa tunnelbanan hem till hotellet igen. När vi väl var framme så gick vi vilse i västertorps centrum. Så det var bara att ringa Micke så han fick guida oss med en karta från internet ;D Bra jobbat!

Dagen efter blev det frukost sedan en hel dags shopping. Runt 18'00 skulle bussen gå hem mot Gävle igen. Måste varit den drygaste och längsta bussresan någonsin. Min mp3 dog redan i Uppsala så det var bara att sitta o rulla tummarna och se glad ut i sådär en och en halv timme till. Så drygt! Plus att jag hade en äcklig turk snett bakom mig. Hua. Väl framme var det bara att ruuuna hem till lägenheten för ombyte och därefter ta bussen ut mot Harnäs/Hällan där det bjöds på fest. Och fest blev det också. En 70cl Bacardi Apple lyckades jag proppa i mig på ca en timme. Farligt gott. Men det var Max häxblandningar som gjorde susen ;) Mellan 12 och 1 börja alla änka på refrängen så då begav vi oss också hemmåt. Tog oss typ två timmar att ta sig ut ur skogen, jag lyckas somna i bäverns knän och vissa saker önskar jag att det aldrig hade hänt, men gjort är gjort. Jag är så pinsam! Slutade iaf med en taxi, sen en skön dusch och slutligen sängen. Har aldrig sovit så skönt i hela mitt liv. Dagen efter mådde man som förtjänat och var bakis i sisådär 2 dagar. Bra jobbat :) Men kvällen i sig var den bästa på länge.

Gårdagen bjöds också på fest men hemma på Nordost denna gång. Vissa blev bra mycket runda om fötterna. ;) Jag höll mig på jorden vilket var väldigt skönt eftersom att jag skulle upp och jobba. Lyckades inte komma in på Sun heller för Sabina hade nog fått för mycket av det goda. Och Richard mådde heller inte så bra. Så vi avrundade natten vid tolv då det blev städning för mig o Kajsa till tre inatt. Dåligt sliten idag, och jag slutar inte jobba förrän 16'15 ;/

Imorgon fyller bror och Danne 18 så då ska jag äntligen hem och träffa familjen sedan vidare mot Sändrix där det blir en liten förluva sen vidare till Tranan. Hoppas på en lyckad kväll :) Efter cityfesten och vad allt nu heter så ska jag skippa alkoholen ett tag framöver, återstår dock att se hur länge detta varar men värt ett försök iaf :) Men samtidigt så har jag inte övergett träningen helt. Jag och Määäxi var ut och sprang 1 mil den här veckan plus fotboll och en massa promenader.

Men aja nu blev det väldigt långt, men såhär kul har jag inte haft på jätte länge som jag haft dom senaste veckorna så det var värt att dela med mig lite av alla mina bravader i bloggen.

Have a nice day,
Over and Out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0