Cityfest

Ja då har Cityfesten dragit igång. Det gjorde den redan i Onsdags iof men. Dåligt sliten är jag idag från gårdagens bravader. Bläääääää för alkohol. Men jag är ändå nöjd med kvällen rakt igenom. Massa trevliga människor så det kunde inte bli så mycket bättre :) Och Holma drog igång en liten trubadur med gitarren också, stääämning! :)

Var uppe med tuppen imorse, närmare bestämt 05:15 var jag på fötterna igen. För ovanlighetens skull så var jag piggare än vanligt. Blev att jag följde med Max och Bäver en bit till bussen sen tog jag en 40 min lång promenix i det härliga morgon vädret. Grymt skönt! Sedan blev det en rejäl frukost och lite disk på det efter gårdagens busande.

Ikväll och imorgon bjuds det på ännu mer fest. Förstår inte riktigt hur jag ska orka med 3 dagars efter en lång och dryg arbetsvecka. Men som jag brukar säga, man lever ju bara en gång.

Nästa helg är det strömmingsleken hemma i Söderhamn. Är inte så säker på om det blir nå leken iår. Sånt som visar sig. Blir bara sämre för varje år ändå. Ända anledningen att jag åker dit ska vell vara för traditionens skull och att få träffa efterlängtade människor!

Nu återstår bara 15 arbetsdagar kvar på Telia. Sen väntas en veckas utlandssemester och förhoppningsvis ett nytt jobb :)

mer sliten går inte,
hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0