Last day

Nu börjar det sakta dra ihop sig mot sitt slut. Har endast fem timmar och tjugo minuter kvar av mitt vikariat på Telia. Börjar faktiskt kännas lite trist. Men ändå ska det bli hur skönt som helst och få en veckas ledighet och sedan ev. hoppa på ett nytt jobb och träffa nya ansikten. Det som såklart  kommer kännas mest är att få lämna alla goa arbetskamrater som jag fått lära känna under sommaren. Otroligt trevliga människor, verkligen! =) Men men, thats life!

Direkt efter jobbat ska jag vidare på en arbetsintervju. Nervööööst! Hoppas Amanda också får komma dit på en intervju och att både hon och jag får jobbet, då kan det nästan inte bli bättre. Och då ska jag satsa stenhårt på körkortet iaf. Det är mitt mål nu i höst/vinter. Kom ju i bra start med det där jävla körkortet under gymnasitiden men det blev inte så långvarigt direkt. Gav upp efter 7 körlektioner. Pucko man är. Men konstigt när skolan dränker en i prov och när det började närma sig studenten! Haha då finns det ingen tid i världen att plugga på ett körkort när det är studenttider!

Ikväll ser det ut att bli middag, tv och mys med min kära vän, Amanda! LILLA MELODIFESTIVALEN får man fan inte missa. Typ årets höjdar program efter Idol då såklart! Hade egentligen planerat in en fest ikväll men det ser inte lika lovande ut idag som det gjorde i början av veckan. Men man vet ju aldrig, det kan ju bli ändrade planer men isf efter lilla melodifestivalen!

Som jag skrev i tidigare inlägg så hade jag en efterlängtad frisör tid igår, observera efterlängtad. Men det gick ju åt pipsvängen med det. Fick en turk som skulle fixa mitt hår och hon visste varken ut eller in. Blir så less. Så det slutade med att mina "guld-bruna" slingor blev röd, orange, lila, guld, gula. Hur i helvete kan man boka in en sling tid när man har en och en halv timme på sig?! Och hon börja gagga om att hon skulle med bussen kl. 19'00 så hon kände sig väldigt stressad. Happ, där satt man som ett fån och hoppades, verkligen hoppades på att håret skulle se någorlunda bra ut iaf. Och det blev ju inte ens i närheten :/ Så det var bara för henne att kleta i ny svart färg i håret. Och när hon började med färgen så frågar jag,  - blir det min vanliga färg nu? Jaja någonting blir det iaf, HJÄÄÄLP! Till slut fick jag gå hem med min vanliga hårfärg, men dock ingen förändring! Var även välkommen tillbaka på Lördag för nytt försök men tveksamt. Tror jag behåller min färg ett tag iaf. Det blev åtminstone ett väldigt lärorikt besök hos frissan tycker ja, nu vet jag hur en frisör kan misslyckas rejält. Haha 

Nu ska jag jobba stenhårt dom sista timmarna, sen njuta av helgen :)

Over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0