Nya livet

Ja då var man på fötterna igen! Det nya livet började igår. Weehoo! Iof har jag hållt igång hela sommaren med långa härliga promenader. Men nu känns allt mycket seriösare när man har införskaffat sig ett sånt där häftigt gymkort.

Tränade ungefär en och en halv timme igår och ca en timme idag. Blev mest rullbandet och magövningar. Imorgon ska vi ev. få hjälp av en personlig tränare som ska visa oss bästa träning. Jag vill då fan inte bli någon biff iaf, snarare tvärtom. Tappa massa onödigt äckligt fett, få snyggare former och bättre kondition är vad jag vill. Det är mitt mål och jag ska verkligen inte banga det här. Har ju som sagt Amanda med mig så timmarna går snabbt på gymmet och roligt har vi dessutom. I love it :)

Imorgon är näst sista dagen på Telia. Faktiskt rätt skönt! Sedan imorgon kväll blir det att slinga håret hos frissan. Spännande men jag har jätte ångest. Tänk om det blir jätte fult? Jaja det får man ta då. Tur det finns färg så man kan färga över om det skulle bli jätte knasigt.

Nu blire sängen sen upp kl. 6 och börja dagen med en morgonprommis.

Godnatt då, hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0