Semester!!

Från och med idag började min semester på riktigt om man inte räknar från och med att jag gick hem från jobbet igår kväll. Hur som helst så är det riktigt skönt att få vara ledig ett tag. Sova ut på morgonen är det bästa jag vet! Men det absolut bästa med semestern är ju att älskling också har semester.

Var upp på Coop idag så nu har vi ändrat oss. Vi vill ha en tapet som dom säljer istället. Jag blev kär i den vid första ögonkastet och Henke gillade den också så vi kör på den istället för den första vi hittade på Colorama. Alltså fondväggen. Kommer bli ett helt nytt vardagsrum. :)  Visar en bild sen så får ni se. Tapeter till övriga väggar i vardagsrummet köper vi på Colorama eftersom att hyresvärden ger oss gratis tapeter om vi handlar dom där så då blir det inte så dyrt ändå. :) Jaja nog om det.

Har umgåtts med Jessica hela kvällen. Mormor kom även på besök en sväng och sedan när Börje hade sjungit klart så kika han förbi en sväng också. Trevligt! Imorgon ska jag och syster äntligen gymma vilket var evigheter sen. Jag fattar inte varför jag blivit så lat? Men nu jävlar ska det bli ändring på det! Sedan ska jag träffa Maria en sväng också. Blir nog att vi tar en kvällspromenad. Det är så skönt innan man kryper ner i sängen. Man sover så mycket bättre då! :)

Nu har jag inte tid att sitta här längre. Imorgon ska jag skicka iväg min dator på lagning så har jag tur kanske jag får låna Henkes dator och blogga därifrån. ;) Har nästan slut på pengar på mobilen så det blir inge mobilblogga på ett tag.

Ha en trevlig kväll så hörs vi snart igen! 



Bjuder på en mongo bild från Dead by april kvällen.
Jag med coolaste brillorna i stan! Mohaha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0