Fredagsmys och lite annat!

Det har varit en riktigt bra dag/kväll idag. Började som sagt dagen med en behandling på Harmoni. Gick sedan tillbaka dit precis innan jobbet och köpte mig ett dyrt rengöringsmedel som ska räcka i ca 8 mån. Så det var ju värt varenda öre iaf. Sedan blev det jobb i 3 timmar, väldigt kort pass så det kändes lite smått onödigt att gå dit. Men alltid lite pengar!

Direkt efter jobbet gick jag hem, bytte om och tog bilen till Helena där det blev mys framför Let's Dance och filmen Bolt. Haha riktigt rolig film. Vi satt och skratta som små barn. Jag älskar tecknat och animerade filmer. Framförallt Disney filmerna! Rätt dans par vann också, det hängde nog på våra bidrag. ;) Hann även med att färga hennes hår. Hon blev riktigt fin i håret måste jag säga. :) Åt massa gott gjorde vi också. Grönsaker med dipp, tortilla chips, popcorn, godis och nån sås med avocado och annat grejs i som Helena hade gjort. Riktigt gott!

Nu sitter jag hemma och väntar på en full pojkvän. Undrar om han är kontaktbar när han kommer hem. Tveksamt! ;) Jag vet iaf en som kommer sova länge imorgon och vakna bakis om jag inte är helt ute och cyklar.

Funderar på att krypa ner och vänta på älskling! Vi hörs kanske imorgon om jag orkar blogga. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0