Långtråkig onsdag

Kom nyss hem från utbildningen. Snacka om seg dag. Bläääääää! Men snart drar vi igång med internutbildningen så då kanske det inte blir lika enformigt.

Och sjukan vill aldrig ge med sig heller, stort minus för det. Jag orkar inte vara såhär trött men det beror nog mycket på allergi tabletterna också, suck!

Kl 19'00 är det mys hemma hos Angela. Mysigt mysigt!

Snart helg, finally!


Sarah på besök

Nu sitter jag här och sällskapar med Öhrn! Blev middag med henne och Kristian igår, thai-mat. Dock väldigt dåliga smaklökar men det lilla jag kände av maten var bra iaf. :)

Nu har man gått och blivit ännu mera sjuk. Såå tråkigt. Hoppas man piggnar på sig till helgen, för då är det halloween och utgång med väldigt trevligt sällskap.

Trodde jag hade tappat bort min favorit foundation när jag kom ner till Gävle men icke, den låg hemma på fönsterbrädan haha. Och inte var den billig heller, om jag inte minns helt fel så kosta den närmare 400:- så det skulle kännas lite att tappa bort den faktiskt.

Ikväll blir det hemfärd till familjen och imorgon lutar det åt en filmkväll med några arbetskompisar, trevligt trevligt.

Näe nu måste jag packa.

Kram hejs.

image24

Love it! :)

Tiderna förändras

Idag är det Lördag och jag håller troligen på att bli sjuk. Känns i hela kroppen att något är på gång, typiskt!

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer faktiskt. Det jag vet är att jag ska vara hemma hos mamma och pappa. Är iof bort bjuden på två fester sedan kommer bror och Sandra hit ikväll. Just nu känner jag mest för att ligga hemma i soffan och toffla med en godispåse och umgås med bror och Sandra. Var år och dar sen jag träffade den bruden juuu. Och jag vet inte om kroppen är så laddad för utgång ikväll, är fortfarande sjukt sliten sen Takida. Men jag ångrar fortfarande inte den kvällen, bara att härda ut och ta igen mig så gott det går. :) Det är trots allt Halloween nästa Lördag och då blir det supa igen som gäller! Har inte den blekaste om vart festen kommer äga rum men jag har lite att välja på. Har pratat lite smått om halloween fest i Gävle med utklädsel + bål men vi får se vad som händer och fötter!

Nu har jag äntligen fått en brödrost och ett toastjärn av gammel farfar & gammel farmor. Plus att jag skulle få en kaffebryggare av mamma och pappa. Usch vad gammal jag känner mig, en kaffebryggare? Tänkt om dom hade sagt, - Petra vill du ha ett dockhus eller en en rosa tre hjuling med stödhjul? Ja tack skulle jag säga då, haha! Rätta mig nu men visst var den bästa tiden då man var liten och då man uppskattde världen på ett helt annat sätt. När man blev den lyckligaste tjejen på jorden för en barbie docka eller 25 kr i veckopeng. Jag minns det som igår när jag fyllde år, dock ingen aning om hur mycket jag fyllde men det spelar ingen roll, det jag minns mest var när morfar och Elsa gav mig en barbie som hette exakt lika som mig, det stod till och med Petra på förpackningen. Oj så häftigt, tänkte jag. Eller den gången bror fick en radiostyrd bil och vi körde med den i timmar och volta med den. Det jag försöker komma fram till är att som ung var absolut den bästa tiden i mitt liv. Farmor var en av mina bästa vänner. Hon hade en burk med massa knappar som jag bara älskade att pyra med. Jag kunde sitta vid hennes köksbord i timmar och leka. Och den dagen hon lämnade oss var en av dom värsta dagarna i mitt liv. Men jag vet att hon fortfarande lever bland oss! I love you grandmother, see you in heaven!

När jag tog studenten och flytta hemifrån förändrades mitt liv på en natt kändes det som. Jag kände mig som en helt annan människa. Jag hade ett större ansvar över mig själv, betala hyra, köpa hem egen mat, tvätta, köpa inredning till lägenheten osv. Plus att jag skulle ha ett jobb. Allt kändes riktigt meningslöst då, det kan det fortfarande göra idag men inte riktigt på samma sätt. Skillnaden då var att allt var så nytt och inte är det så konstigt egentligen, flyttar från en villa som jag bott i nästan 20 år till en äcklig etta på Villastaden på 17 kvm. Men om jag tänker efter riktigt noga så har jag lärt mig hur mycket som helst bara under ett år. Tänka sig att jag skulle lära mig allt detta, jag som är världens mörkräddaste tjej och familje sjuk. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna vara ifrån mamma och pappa. Men nu skulle jag nog aldrig kunna tänka mig att bo hemma, eller aldrig o aldrig ska jag kanske inte uttrycka mig men jag tycker det är skönt att ta eget ansvar och tjäna egna pengar. På tal om den där kaffebryggarn jag ska få så låter ju det skapligt vuxet eller hur? Jag som inte riktigt än har lärt mig hur man bryggar kaffe eller hur man i över huvud taget ens kan dricka det där blasket. Men aja nån gång ska jag också bli "vuxen på riktigt" och lära mig att dricka kaffe. Plus att det är riktigt coolt att ha en sån i köket.

Efter ett väldigt långt och kanske ointressant inlägg så sätter jag hastigt en punkt här.

image23



Takida

Ett tag sen jag uppdaterade bloggen nu och därför har jag lite att dela med mig av för dom som vill.

Igår blev det Takida på slick för hela slanten. Ångrar inte en sekund att jag sov en - två timmar inatt och sedan jobb på det för att se ett riktigt bra band. Bäst av allt var när dom spelade Curly Sue, enjoy, enjoy, enjoy var det rätta ordet!

Ett stort plus för sällskapet med världens bästa Jessica. Tack för en toppen kväll gumman. Fick nattsällskap med Törnta och Mattias, inte alls dumt! Måste säga att jag är lite stolt över mig själv att jag klarade av denna dag med tanke på fattig sömn. Kan tänka mig att sängen blir tidig ikväll. Något som verkligen behövs för min del iaf. Sen om jag tar mig i kragen och gör som jag tänker är en annan femma. Lätt att vara efterklok ibland.

Fick min lön idag och jag insåg att det var på tok för lite pengar på kortet och vad lönespecen visade så var det helt åt pipsvängen. Så jag ringde produktionschefen idag och jag trodde bestämt att karln skulle kontra och säga, - nej men lilla du, du har fått rätt utbetalt. Då hade jag garanterat slaktat honom. Men så var inte fallet iaf. Han höll med mig så till veckan får jag igen dom saknade kosingarna, great!

Åter till idol tittandet. Och jag håller starkt på Amanda eller Daniel. Kunde dock inte hålla tårarna inne när Daniel sjöng John Lennon, så vackert!

Kram Gobitar!




I'm head over heels goddess of mine, 
your curls touching my face and now I can fly
.


Tastelines astrodrinkar: Väduren

Väduren (21 mars - 20 april)

 



Väduren är en blandning av Tomas Ravelli och Annika Lantz. Kan liknas ett häftigt åskväder. Blixtar och dunder, regn och hagel. Ärlig. Väduren har svårt att dölja sina känslor och gillar dramatik. Med en eldig Margarita "on the rocks" kommer Väduren i högform. En urgröpt passionsfrukt på toppen motverkar alla former av tristess.

Typ: Cocktail

Drinktyp:
Tequiladrinkar


Gör så här:

1. Tag ett Martiniglas. Dra limeklyftan utefter kanten. Doppa glaset i salt.
    Tag en shaker eller annan bytta. Fyll med is.
2. Blanda juice, sprit och likör med isen. Rör eller skaka lätt.
    Fyll glaset till hälften med ny is, gärna krossad.
3. Häll den kylda drinken i glaset. Toppa med passionsfrukten.
    Servera utan sugrör.

image20

www.tasteline.com


Hade inget bättre för mig denna tråkiga Söndags kväll. Så jag bjuder på detta skämt! :)

Godnatt,
Over and out!

Sjuk

Blev i Bollnäs hela dagen igår så det fanns ingen tid över att köra så det får bli ikväll ist. Men jag hittade en massa fynd iaf, en adventsljusstake, super snygga beatlestavlor som passar perfekt till min Marilyn Monroe och Elvis samling, en grymt cool dörr skylt med en döskalle där det står "my room" under och sen en massa små saker som vanligt. Är super nöjd över mina "nödvändiga" inköp iaf. :)

Gårdagskvällen är jag riktigt nöjd med. Tack flickor! Blev dock inte så mycket fotbolls tittande för oss men roliga alkohol spel blev det. Haha. Och trevligt umgänge hade vi också! Stort plus för det. Krogen var dessvärre ingen höjdare, inte för mig iaf. Var inte alls på något krogen humör och svullen hals o tok förskyld gjorde inte saken bättre. Men vi lyckades ta oss in på JH även fast klockan bara var elva och det var ju som sagt första gången för mig, väldigt mysig krog faktiskt!

Kvällen avrundades vid tolv slaget för min del, Hampus skjutsade hem mig. Då blev det att krypa ner framför en film sedan somnade jag på stört!

Imorgon drar utbildningen för det nya jobbet igång och gissa om jag är nervös. Men det blir nog bra det där, får spendera mer tid med familjen också spec när jag jobbar kvällar och inte tar mig tillbaka till Gävle på något sätt, men när körkortet är fixat då jävlar :)

Aja jag kan ju börja med att varna Söderhamns folket att hålla sig inne ikväll. Annars kanske ni möter på en galen Petra efter vägarna. Starkt gjort av farsan att sitta bredvid, jag minns ju hur det blev sist. Haha!

Hejhej

Lång promenad

Började morgonen med en lång promenad, bara jag och Oliver. För dom som inte vet vem Oliver är så är det en hund. Världens goaste hund dessutom. Det ända som saknades var solen. För visst finns det inget skönare när solen skiner och värmer från topp till tå? Men så länge det inte regnar och snöar så klagar jag inte.

Gårdagskvällen var väldigt mysig och lugn. Är på väg att bli sjuk så det behövdes verkligen en lugn kväll framför tv:n med mina mysisar. Det blev veckans höjdarprogram, Idol såklart! Gluttade även lite på Fredag hela veckan och där har vi humor så det står härliga till.

Ikväll får jag äntligen träffa mina brudar igen fast denna gång hemma hos Krille. Där bjuds det på fotboll och alkohol, spännande! :)

Nu avrundar jag lite snabbt och hastigt för snart bär det av mot Bollnäs med familjen, shopping för hela slanten som man brukar säga. Det svider när jag ser att plånboken börjar svälta. Äsch bara att hålla ut tills lönen kommer igen.

Och jag hoppas att farsan håller sin deal. Jag menar, det är ju synd att låta bilen stå och bli kall! ;)

Over and out

Idol + mys

Nu är man hemma i Söderhamn igen. Har blivit lite mer besök här nu, och inte klagar jag. Det kan vara skönt ibland att få komma hem och hälsa på! Leva lite mer lyx som jag brukar säga, spec när mamma och pappa lagar maten. Jag har som sagt mina dåliga sidor jag också och att laga mat är en av dom, tyvärr! Önska jag kunde laga mer varierande mat men är det kanske kommer med tiden det också.

Ikväll kommer mina mysisar Frida och Jessica hit. Det blir efterlängtade Idol med massa godis. En sån här kväll behövs verkligen nu känner jag. Inte ofta man tar det lugnt framför tv:n och det bästa av allt är såklart med två underbara flickor!

Och äntligen har jag fixat mig ett jobb. Men dock denna gång i Söderhamn. Känns lite surt att det just ska ligga i Söderhamn men vad gör man inte för ekonomin? Jag är som sagt i väldigt stort behov av pengar för att allt ska gå runt, julklappar, körkort, vinterjacka, nya vinterplagg och ev. en bartenderutbildning eller utlandssemester till våren/sommarn. Ja det var ju bara en liten del av allt, mer blir det säkert inom kort. Jiiisses! Ja och nu var det ju det här med körkortet också, jag har väldigt stora förväntningar när det gäller det där kortet och nu ska det verkligen bli av också! Kristian har nämligen varit så snäll och fixat ett program på datorn där jag kan sitta och plugga inför teoriprovet när jag inte har något bättre för mig. Sen var pappsen så stor i mun och nämde att vi kanske skulle ut och övningsköra lite imorgon och på Söndag. Snigelkörning kan han glömma, sladda och göra lakritsrämmar med Skodan ska bli. Sen får vi se om han är så villig och åker med mig i fortsättningen men han ska få igen efter alla dessa 20 år, var så säker på det farsan! ;)

En promenad i kylan kanske? Jag behöver rensa mina tankar lite och sen att världens sötaste Ida tar följe är bara ett plus.

Ha en fortsatt trevlig Fredagskväll gott folk. Tjingeling!

Söndag och sol

Solen skiner för fullt och lyser upp höstlöven. Mycket vackert må jag säga. Och inte klagar jag för det, jag menar sol är ju hundra ggr bättre än regn. Känner att humöret lyckats hitta sin rätta plats och allt känns genast mycket positivare. Eller har jag fel? Men ska jag vara lite ärlig så vet jag varken om jag är glad eller ledsen. Jag är något mitt emellan skulle jag tro. Och det känns egentligen otroligt jobbigt. När jag inte vet hur jag ska bete mig för att få vara glad en hel dag. Dyker alltid upp en massa onödigt emellanåt. Vet egentligen inte riktigt vad som spökar i mitt huvud men något är det iaf. Kanske kan bero på att det är Söndag också, vem vet. Jag får trösta mig med och hoppas innerligt att det blir film med folket ikväll. Vad ska man annars göra? hm.., bra fråga?

Längtar redan till morgondagen då träningen drar igång igen, känns verkligen välbehövligt efter helgens bravader. Jag är riktigt nöjd med gårdagen rakt igenom faktiskt. Fick äntligen träffa Jessica & Frida och jag trivs så bra i erat sällskap flickor, ni är så bra! Hoppas på fler mysiga och härliga kvällar med er inom kort. Och förlåt Sandra för att jag inte kom till Bollnäs igår, men vi får styra upp något snart gumman, länge sen nu!

Jaja ska man kanske leta sig till tv:n, eller nja det känns så jobbigt. Nu har jag ändå några härliga prickar att snacka lite skit med här så jag ger upp med bloggandet för idag om jag inte skulle komma på något spännande att skriva ikväll då förstås!

Hejhejhej, ha en fortsatt trevlig tråk-Söndag.


Tåget mot Söderhamn

Om ca 3 timmar går tåget hem till Söderhamn. Ska faktiskt bli rätt skönt och komma hem. Hälsa på familjen och hoppas på att få träffa några av vännerna. Jessica har ju kommit hem från Malta och Frida från Sthlm. Sen var det ett tag sen jag träffade Becka också. Så jag har ju en hel del att ta igen. :) Men kul ska det bli. Och pappa är även hemma från Hedemora och honom träffar jag endast på helgerna då jag åker hem i princip. Jag har inget att förlora med andra ord! Mysa med familjen är det bästa!

Sitter och funderar om det blir tranan ikväll, det skulle iof vara riktigt kul men har inte hört något från Sandra än. Men det återstår att se, jag är som sagt väldigt sugen. :) Och eftersom att det blev riktigt lugnt på Fredags fronten så känner jag att ikväll är det dags. Fick ist åka upp på sjukhuset med utslagen igår. Kristian var så snäll och skjutsade upp mig. Tänkte att det var på tiden att få veta vad jag gick och bar på i en veckas tid. Först gick jag till apoteket som jag nämde tidigare och köpte en jävla salva som knappt märktes, det ända den gjorde var att mjuka upp där jag var irriterad och svullen, sedan ringde jag rådgivningen igår och dom sa att jag skulle i första hand gå tillbaka till apoteket och köpa allergi tabletter för dom "trodde" att jag gick med en allergi och så är det alltid när man ringer och vill få en tid för undersökning, - jag tycker du ska gå till apoteket, eller - lägg dig ner och vila och ta det lugnt i några dagar, typ. Vården i Sverige kan jag bli tokig på faktiskt. Slutligen åkte vi upp på sjukan och då visade det sig att jag hade nå liknande Nessel utslag i samband med väderomväxlingen, stress eller psykiska pråfrestningar. Och psykiska påfrästningar låter ju helt sjukt men det kan vara om jag haft många bollar i luften den senaste tiden etc. Och vad jag vet så är det så, jobb, pengar osv osv. Och jag måste säga att det känns mycket skönare idag, fick bättre tabletter av farbror doktor och det ser ut som att dom flersta utslagen har gett med sig det ända som fattas är att kliandet och det ömma sitter kvar men det får jag stå ut med ett tag till. :)

Kanske lika bra att göra en sväng på boa innan jag drar hemåt. Eftersom att dom stänger tidigare i Söderhamn och det suger. Saaaaaaandra ring mig! :)


Inte har dom hört av sig något om jobb eller så heller. Blir tokig av att gå och vänta. Var mer än en vecka sen jag var på intervju så det borde vara dags snart. Men Måndag hoppas jag att jag får besked. :) Känns ändå som att jag inte blir helt strandsatt i vinter. Har trots allt rätt mycket på g nu, men för det så betyder ju inte det att jag har 100% chans till något. Har iaf en känsla att det kanske kan gå bra.


Duschen
, packa, boa (?) som gäller sedan heeeeeeeeem till familjen.
Ha en fortsatt trevlig dag/kväll/natt, för det ska jag ha!


Här nedan ska ni få se tre generatoner av mormor, minsta syrran och mamma (på två olika bilder dock). Tre UNDERBARA personer som betyder väldigt mycket!



Mormor och Ida    Vad gör mamma? :D


Alphaville - Forever Young
,
mycket gammal men otroligt fin låt.

Ändrade planer

Blev dock inge film-kväll med grabbarna igår. Skjuter upp det till Söndag ist. Kan vara bra med tanke på att Söndagar är den tråkigaste dagen på hela veckan. Så då passar det ju väldigt bra med lite film. Igår var nog den längsta dagen på länge, vaknade 07'00 för att hjälpa minsta syrran upp till skolan. Sedan var det hårfärgning som gällde och en promenad med vovven. Vid ett tiden tog jag bussen mot stan för att sedan ta tåget tillbaka till Gävle. Då blev det apoteket direkt. Har fått massor med utslag, har ingen aning om vart dom kommer ifrån. Haft dom en vecka och dom förökar sig dubbelt (känns det som) för varje dag. Tur att dom nästan inte syns men dessvärre så känns dom. Uscha uscha.

Vid halv fyra slaget knallade jag upp till gymmet, dags för dag 1 igen som är det värsta enligt mig. Jag är så svag i vänster armen så det går inte så bra när jag ska köra med hantlar haha. Men det kanske kommer med tiden, hoppas jag.

Kvällen avrundades med att data-nörda. Jag beslagtog nämligen Amandas dator som hon har kopplat in hos mig. Kikade på massor med bilder som hon har sparat sen flera år tillbaka. Alltid lika kul o se. Bilder från fame faktory dagen i Borlänge, cityfesten 04, strömmingsleken och studenten (vilket bara är lite drygt ett år gammalt) men roligt att se ändå! Vilka minnen man får upp i tankarna. Nästan så att jag längtar tillbaka till dom tiderna ibland.

Ikväll har jag inga direkta planer. Vet iaf att det är Idol och det är bara ett måste att se. Lite dumt att dom bara har det på Fredagar. Skulle lätt kunna offra mina kvällar för att se det Mån-Sön. Men man kan inte alltid få som man vill :)

Imorgon lutar det åt Söderhamn. Och enligt tidigare planer så är det tänkt att det blir tranan med Sandra. Så vi får allt se vad Lördagen har att bjuda. Vill såklart ut på tranen eftersom att det var hundra år sen jag var där sist. Påtal om krogen så har jag inte testat den nya i Söderhamn heller, mr hyde eller vad den heter. Alla säger att den är riktigt bra så det är kanske värt och testa :)

Här nedan har jag några bilder som jag hittade och som jag tänkte dela med mig av!






VILKA MINNEN!


Nu blir det träna, träna, träna som gäller.
Have a nice day!


Söderhamn

Nu sitter jag hemma hos familjen. Kom hit vid tio tiden. Det är så drygt att åka Bollnäs tåget så det är helt sjukt. Tåg möte på tåg möte hela tiden. Men men, när jag äntligen kom hem så var även brorsan hemma också. Händer dock inte så ofta att jag får träffa honom så det var ett plus.

Imorgon blir det Gävle igen. Blir gymmet iaf sen film med grabbarna och Amanda. Denna gång är Ramus också med. :) Hoppas lite på att vi ser Besatt. Riktigt länge sen jag såg en rysare. Egentligen är det säkert ingen film för mig, jag gillar ju komedier och romantiska filmer typ. Ska bli kul & se hur kvällen slutar. Alla lampor på och nattsällskap. Men jag ska försöka ta mig i kragen och visa att jag är tuffare än vad jag ser ut, skräck är bara för mesar!

Undrar vad helgen har att erbjuda. Kom gärna med förslag vettja :)
Söderhamn eller Gävle? Hmm väldigt svårt. 

 
Lars Winnerbäck - Om du lämnade mig nu
Rysningar från topp till tå.

Tisdags mys

Idag har det hunnits med en del. Började dagen med lite sovmorgon, till elva om jag ska vara ganska exakt. Så det var vell inte allt för länge men riktigt skönt och välbehövligt var det iaf. När jag hade piggnat till och fått i mig frulle så bar det iväg mot gymmet där jag mötte upp Kristian. Dags för pass 2 och jag kan säga att jag hade en sju helsike träningsvärk från pass 1. Kände mig helt förlamad i armarna.  Kanske kan bero lite på att jag glömde stretscha också, dumt av mig :) Efter ca 1/5 h på gymmet blev det mat och lite sömn på det innan vi drog ut till Ove Jansson för att införskaffa lite nya prylar. Var ute efter en snygg affisch men lyckades hitta ett riktigt bra kap ist. En Marilyn Monroe och en Elvis Presley tavla och lite annat små plock såklart. Men mest nöjd var jag över tavlorna som passade jätte bra in i mitt rum.

Vid halv tio tiden kom Mattias och Johannes förbi på film. Och lite senare dök även Wigman upp. Blev två filmer, Alpha dog och Old School. Väldigt trevligt måste jag säga! :)

Nu sitter jag här igen, borde egentligen sova eftersom att jag fick för lite sömn sist. Men det är kanske mysigare att sitta här, vad vet jag! :)

Äsch, nu har jag inget mer och säga.
Godnatt!


image5

Min prinsessa och Oliver.
Saknar min underbara familj, looooong time no see!


Höstkänslor

Javisst är det så. Hösten är tätt inpå. Väldigt tätt om jag får säga det själv. Har blivit en hel del mys-kvällar på senaste tiden. Jag tycker det är väldigt mysigt när det blir tidigt mörka kvällar då man kan tända massor av värmeljus och mysa till det rejält med en bra film. Det är sånna stunder jag gillar med hösten. Annars är den i stort sätt bara negativ och deprimerande, i princip! Jag är dock väldigt besviken på allt regn och plask väder som kommer och går. Sol sol sol ska det vara. Det är just då smilbanden sätter sig på sin plats och humöret hamnar på topp. Men när vädret går i vågor finns det risk att humöret även gör likadant. Exakt så kan jag känna ibland. Och spec när mycket annat runt omkring en känns oroligt och skrämmande. Sånna känslor som bara inte får finnas tycker jag. Men ibland kan det även vara nyttigt tror jag. Att få känna den svaga punkten vilket kan vara en av de större orsakerna till att man växer som person. Om jag aldrig varit med om det som tidigare hänt mig, stunder då jag nästan kunnat hoppat i ån, stunder då jag känt mig som allra minst eller stunder då jag gråtit mig till söms, skulle jag säkert inte varit den person jag är idag. Så stark som jag känner mig just idag har jag aldrig någonsin känt mig tidigare. Kan minnas första dagen då jag flyttade hem ifrån t.ex. En av de värsta dagarna i mitt liv dessutom. Trodde aldrig att jag skulle ge mig själv en chans. Är ändå lite stolt över mig själv att jag lyckats komma över den förbannade tröskeln. Som var den största någonsin. Lite så kan jag känna just idag när det gäller jobb. Jag hatar, verkligen hatar dagens sätt att söka jobb. Hur svårt det verkligen kan vara. Kan ibland nästan spy på all proppaganda och skit som svävar i denna atmosfär. Allt snack om politik och hur det påverkar oss individer. Tillbaks med tjock-Göran så kanske vissa saker skulle underlätta. Eller har jag fel? Nej usch vad negativ jag är nu, men tänk om man lika lätt kunde få ett jobb idag som för 20-30 år sedan? Men så fungerar inte livet idag.


Iof så har jag redan tre jobb på gång varav ett som nästan är klart om inget av de andra skulle gå vägen. Jag hoppas att dom hör av sig under veckan för besked så jag kan få mina rutiner att rulla igen. Just nu känns mitt liv huller om buller. Vet inte riktigt vart jag ska göra av mina timmar. Hur jag ska göra dagen till den bästa. Kanske lite fånigt tänkande men jag är en sån person som gärna vill ha något att göra i stort sätt hela tiden men samtidigt hinna andas emellanåt. Kanske att jag har lite för stor press på mig själv när det gäller att lägga upp mina dagar. Hela förra veckan klev jag upp tidigt nästan varje dag för att "hinna" spendera en del tid på gymmet. Visst är det kul men jag hade aldrig gjort det för ett-två år sedan. Numera finns det inget bättre än gymmet. Hm, näe nu sa jag kanske bort mig lite där, men i stort sätt så är träningen bland det viktigaste i mitt liv, ojaa!


Oj vad djupt skrivet det blev. Det är nästan så att mina hjärnceller börjar studsa. Stackars alla läsare som kanske inte förstår vad jag menar och försökar komma fram till med mitt skrivande. Hålla ut, kanske kommer på något mer intressant när jag ändå skriver av mig för fullt. Men å andra sidan så är det här en blogg för mig där jag kan dela med mig av mitt liv för dom som är intresserade. :)

Förövrigt ser det ut att bli en lugn och härlig vecka. Iof bara Måndag än så länge eller Tisdag om jag ska vara exakt. Så jag ska inte "ta ut segern i förskott". Det kan ju i värsta fall bli en hemsk vecka. Vilket jag tvivlar starkt på :) Blir mestadels gymmet. Och på Onsdag blir det hemfärd till min underbara familj. Dock inegn far i huset när man kommer hem för han är i Hedemora och svetsar för fulla muggar men till helgen då jag ska hem igen får jag såklart träffa honom. Blir väldigt mycket flackande fram och tillbaka men vad gör man inte för att få träffa nära och kära! :)

Som jag skrev tidigare så fick jag besök av mormor i Fredags. Blev att äta ute och shoppa loss. Jag behövde inte spendera en enda krona. Blir alltid så när mormor är i farten. Och världens snällaste och goaste mormor är hon dessutom. Igår blev det en impuls-resa till Sthlm för min del. Blev att haka på mormor och Börje som skulle dit och hjälpa morbror med lite saker. Dock väldigt trött från Lördagens bravader. Blev inte mycket alkohol för min del men däremot snålt med sömn. Och som jag nämnde tidigare så var det meningen att vi skulle ut i Fredags, men inte riktigt så blev det. Jag och Burman somnade till Lejonkungen 1. Och inte klagar jag. Jag bara älskar barnfilmer och framförallt Disney! Barnsligt bra enligt mig. Jag är iaf väldigt lättad över att jag äntligen fått träffat morbror, vilket sker alldeles för sällan! Det var lätt värt en bilresa ner även om ögonen inte alltid ville hålla sig öppna.

Nu är det kanske dags att sätta punkt här. Oj vad tiden går fort när man har kul. Och inte alls dåligt med tankar jag hade i mitt huvud en natt som denna. Men aja, kan ju vara så ibland med. Hoppas jag inte tröttat ut er bara! :)

Godnatt gott folk nu ska jag banne mig ta mig i kragen och göra en snabb visit på toaletten med tandborsten i högsta hugg. Tjao!

image2

En promenad i detta väder är inte så dumt. Finns det något mysigare så säg? :)

RSS 2.0